Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 66 van 75 gevonden artikelen
 
 
  Stability and bioaccessibility of curcumin emulsions stabilized by casein hydrolysates after maleic anhydride acylation and pullulan glycation
 
 
Titel: Stability and bioaccessibility of curcumin emulsions stabilized by casein hydrolysates after maleic anhydride acylation and pullulan glycation
Auteur: Pan, Yi
Li, Xiao-Min
Meng, Ran
Zhang, Bao
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 8 pagina's 8425-8438
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 66 van 75 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland