Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 3 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and fatty acid composition of Manchego type and Panela cheeses manufactured from either hair sheep milk or cow milk
 
 
Titel: Chemical and fatty acid composition of Manchego type and Panela cheeses manufactured from either hair sheep milk or cow milk
Auteur: Ochoa-Flores, Angélica A.
Hernández-Becerra, Josafat A.
Velázquez-Martínez, José Rodolfo
Piña-Gutiérrez, José Manuel
Hernández-Castellano, Lorenzo E.
Toro-Mujica, Paula
Chay-Canul, Alfonso J.
Vargas-Bello-Pérez, Einar
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 7 pagina's 7457-7465
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 3 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland