Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 80 gevonden artikelen
 
 
  Effect of microbial lipase and transglutaminase on the textural, physicochemical, and microbial parameters of fresh quark cheese
 
 
Titel: Effect of microbial lipase and transglutaminase on the textural, physicochemical, and microbial parameters of fresh quark cheese
Auteur: Seyed-Moslemi, Seyed Amir
Hesari, Javad
Peighambardoust, Seyed Hadi
Peighambardoust, Seyed Jamaleddin
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 7 pagina's 7489-7499
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 80 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland