Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 111 gevonden artikelen
 
 
  High-pressure structuring of milk protein concentrate: Effect of pH and calcium
 
 
Titel: High-pressure structuring of milk protein concentrate: Effect of pH and calcium
Auteur: Wang, Linran
Moraru, Carmen I.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 4 pagina's 4074-4083
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland