Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 46 van 111 gevonden artikelen
 
 
  Fortification of set yogurt with passion fruit juice: Effects on fermentation kinetics, physicochemical properties, and functionality
 
 
Titel: Fortification of set yogurt with passion fruit juice: Effects on fermentation kinetics, physicochemical properties, and functionality
Auteur: Ning, Xin
Luo, Zhihui
Chen, Zhilin
Zhou, Chunyao
Xie, Cuiqing
Du, Wei
Wang, Lei
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 4 pagina's 4084-4093
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 46 van 111 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland