Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Effects of mulberry pomace on physicochemical and textural properties of stirred-type flavored yogurt
 
 
Titel: Effects of mulberry pomace on physicochemical and textural properties of stirred-type flavored yogurt
Auteur: Du, Huaxin
Yang, Huaigu
Wang, Xuping
Zhu, Fan
Tang, Daobang
Cheng, Jingrong
Liu, Xueming
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 12 pagina's 12403-12414
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland