Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Investigation of the consequences of ultrasound on the physicochemical, emulsification, and gelatinization characteristics of citric acid–treated whey protein isolate
 
 
Titel: Investigation of the consequences of ultrasound on the physicochemical, emulsification, and gelatinization characteristics of citric acid–treated whey protein isolate
Auteur: Shi, Ruijie
Li, Tong
Wang, Kaili
He, Yanting
Fu, Runxiao
Yu, Rui
Zhao, Panpan
Oh, Kwang-Chol
Jiang, Zhanmei
Hou, Juncai
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 10 pagina's 10628-10639
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland