Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 102 gevonden artikelen
 
 
  Effect of anthocyanin-absorbed whey protein microgels on physicochemical and textural properties of reduced-fat Cheddar cheese
 
 
Titel: Effect of anthocyanin-absorbed whey protein microgels on physicochemical and textural properties of reduced-fat Cheddar cheese
Auteur: Wen, Pengcheng
Zhu, Yanli
Luo, Jie
Wang, Pengjie
Liu, Bin
Du, Yizheng
Jiao, Yaoyao
Hu, Yulin
Chen, Chong
Ren, Fazheng
Alejandro, Calderón-Urrea
Li, Yuan
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 104 () nr. 1 pagina's 228-242
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 102 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland