Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Mid-infrared spectrometry prediction of the cheese-making properties of raw Montbéliarde milks from herds and cheese dairy vats used for the production of Protected Designation of Origin and Protected Geographical Indication cheeses in Franche-Comté
 
 
Titel: Mid-infrared spectrometry prediction of the cheese-making properties of raw Montbéliarde milks from herds and cheese dairy vats used for the production of Protected Designation of Origin and Protected Geographical Indication cheeses in Franche-Comté
Auteur: El Jabri, M.
Trossat, P.
Wolf, V.
Beuvier, E.
Rolet-Répécaud, O.
Gavoye, S.
Gaüzère, Y.
Belysheva, O.
Gaudillière, N.
Notz, E.
Grosperrin, P.
Laithier, C.
Delacroix-Buchet, A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 103 () nr. 7 pagina's 5992-6002
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland