Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 104 gevonden artikelen
 
 
  Changes in the viscosity, textural properties, and water status in yogurt gel upon supplementation with green and Pu-erh teas
 
 
Titel: Changes in the viscosity, textural properties, and water status in yogurt gel upon supplementation with green and Pu-erh teas
Auteur: Najgebauer-Lejko, Dorota
Witek, Magdalena
Żmudziński, Daniel
Ptaszek, Anna
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 103 () nr. 12 pagina's 11039-11049
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 104 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland