Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 70 van 97 gevonden artikelen
 
 
  Short communication: Effect of stirring operations on changes in physical and rheological properties of nonfat yogurts during storage
 
 
Titel: Short communication: Effect of stirring operations on changes in physical and rheological properties of nonfat yogurts during storage
Auteur: Guénard-Lampron, V.
St-Gelais, D.
Villeneuve, S.
Turgeon, S.L.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 103 () nr. 1 pagina's 210-214
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 70 van 97 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland