Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 90 gevonden artikelen
 
 
  A gas chromatography-mass spectrometry untargeted metabolomics approach to discriminate Fiore Sardo cheese produced from raw or thermized ovine milk
 
 
Titel: A gas chromatography-mass spectrometry untargeted metabolomics approach to discriminate Fiore Sardo cheese produced from raw or thermized ovine milk
Auteur: Caboni, P.
Maxia, D.
Scano, P.
Addis, M.
Dedola, A.
Pes, M.
Murgia, A.
Casula, M.
Profumo, A.
Pirisi, A.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. 6 pagina's 5005-5018
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 90 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland