Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Characterization of curd grain size and shape by 2-dimensional image analysis during the cheesemaking process in artisanal sheep dairies
 
 
Titel: Characterization of curd grain size and shape by 2-dimensional image analysis during the cheesemaking process in artisanal sheep dairies
Auteur: Aldalur, Ane
Bustamante, María Ángeles
Barron, Luis Javier R.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. 2 pagina's 1083-1095
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland