Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Milk fat composition modifies the texture and appearance of Cantal-type cheeses but not their flavor
 
 
Titel: Milk fat composition modifies the texture and appearance of Cantal-type cheeses but not their flavor
Auteur: Frétin, Marie
Martin, Bruno
Buchin, Solange
Desserre, Béatrice
Lavigne, René
Tixier, Emilie
Cirié, Carole
Bord, Cécile
Montel, Marie-Christine
Delbès, Céline
Ferlay, Anne
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. 2 pagina's 1131-1143
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland