Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Formulation, process conditions, and biological evaluation of dairy mixed gels containing fava bean and milk proteins: Effect on protein retention in growing young rats
 
 
Titel: Formulation, process conditions, and biological evaluation of dairy mixed gels containing fava bean and milk proteins: Effect on protein retention in growing young rats
Auteur: Berrazaga, I.
Mession, J.L.
Laleg, K.
Salles, J.
Guillet, C.
Patrac, V.
Giraudet, C.
Le Bacquer, O.
Boirie, Y.
Micard, V.
Husson, F.
Saurel, R.
Walrand, S.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. 2 pagina's 1066-1082
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland