Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 87 gevonden artikelen
 
 
  Erratum to “Effects of applying Lactobacillus helveticus H9 as adjunct starter culture in yogurt fermentation and storage” (J. Dairy Sci. 102:223–235)
 
 
Titel: Erratum to “Effects of applying Lactobacillus helveticus H9 as adjunct starter culture in yogurt fermentation and storage” (J. Dairy Sci. 102:223–235)
Auteur: Zhou, Tingting
Huo, Rui
Kwok, Lai-Yu
Li, Changkun
Ma, Yuzhu
Mi, Zhihui
Chen, Yongfu
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 102 (2019) nr. 2 pagina's 1885
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 87 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland