Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 92 gevonden artikelen
 
 
  Accuracy and biases in predicting the chemical and physical traits of many types of cheeses using different visible and near-infrared spectroscopic techniques and spectrum intervals
 
 
Titel: Accuracy and biases in predicting the chemical and physical traits of many types of cheeses using different visible and near-infrared spectroscopic techniques and spectrum intervals
Auteur: Stocco, Giorgia
Cipolat-Gotet, Claudio
Ferragina, Alessandro
Berzaghi, Paolo
Bittante, Giovanni
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 102 () nr. 11 pagina's 9622-9638
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 92 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland