Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 91 gevonden artikelen
 
 
  Behavior of Escherichia coli O157:H7 during the manufacture and ripening of Fontina Protected Designation of Origin cheese
 
 
Titel: Behavior of Escherichia coli O157:H7 during the manufacture and ripening of Fontina Protected Designation of Origin cheese
Auteur: Bellio, A.
Bianchi, D.M.
Vitale, N.
Vernetti, L.
Gallina, S.
Decastelli, L.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 101 () nr. 6 pagina's 4962-4970
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 91 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland