Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 84 gevonden artikelen
 
 
  Garlic (Allium sativum L.) fed to dairy cows does not modify the cheese-making properties of milk but affects the color, texture, and flavor of ripened cheese
 
 
Titel: Garlic (Allium sativum L.) fed to dairy cows does not modify the cheese-making properties of milk but affects the color, texture, and flavor of ripened cheese
Auteur: Rossi, Giulia
Schiavon, Stefano
Lomolino, Giovanna
Cipolat-Gotet, Claudio
Simonetto, Alberto
Bittante, Giovanni
Tagliapietra, Franco
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 101 (2018) nr. 3 pagina's 2005-2015
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland