Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 84 gevonden artikelen
 
 
  Enrichment of probiotic ice cream with different dietary fibers: Structural characteristics and culture viability
 
 
Titel: Enrichment of probiotic ice cream with different dietary fibers: Structural characteristics and culture viability
Auteur: Akalın, A.S.
Kesenkas, H.
Dinkci, N.
Unal, G.
Ozer, E.
Kınık, O.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 101 () nr. 1 pagina's 37-46
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 84 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland