Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 43 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Incorporated glucosamine adversely affects the emulsifying properties of whey protein isolate polymerized by transglutaminase
 
 
Titel: Incorporated glucosamine adversely affects the emulsifying properties of whey protein isolate polymerized by transglutaminase
Auteur: Chen, Lin
Ullah, Niamat
Li, Chenyi
Hackman, Robert M.
Li, Zhixi
Xu, Xinglian
Zhou, Guanghong
Feng, Xianchao
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. 5 pagina's 3413-3423
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 43 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland