Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 63 van 77 gevonden artikelen
 
 
  New potentially antihypertensive peptides liberated in milk during fermentation with selected lactic acid bacteria and kombucha cultures
 
 
Titel: New potentially antihypertensive peptides liberated in milk during fermentation with selected lactic acid bacteria and kombucha cultures
Auteur: Elkhtab, Ebrahim
El-Alfy, Mohamed
Shenana, Mohamed
Mohamed, Abdelaty
Yousef, Ahmed E.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. 12 pagina's 13 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 63 van 77 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland