Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 81 gevonden artikelen
 
 
  Effects of addition of malic or citric acids on fermentation quality and chemical characteristics of alfalfa silage
 
 
Titel: Effects of addition of malic or citric acids on fermentation quality and chemical characteristics of alfalfa silage
Auteur: Ke, W.C.
Ding, W.R.
Xu, D.M.
Ding, L.M.
Zhang, P.
Li, F.D.
Guo, X.S.
Verschenen in: Journal of dairy science
Paginering: Jaargang 100 (2017) nr. 11 pagina's 8958-8966
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: American Dairy Science Association
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 81 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland