Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
 
  Effects of caramelization and Maillard reaction products on the physiology of Saccharomyces cerevisiae
 
 
Titel: Effects of caramelization and Maillard reaction products on the physiology of Saccharomyces cerevisiae
Auteur: Eliodório, Kevy Pontes
Pennacchi, Cesare
de Góis e Cunha, Gabriel Caetano
Morandim-Giannetti, Andreia de Araújo
Giudici, Reinaldo
Basso, Thiago Olitta
Verschenen in: Fungal biology
Paginering: Jaargang 127 () nr. 12 pagina's 1534-1543
Jaar: 2023
Inhoud:
Uitgever: British Mycological Society
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 13 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland