Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Phenolic compounds and the antioxidant activity of the bran, flour and whole grain of different wheat varieties
 
 
Titel: Phenolic compounds and the antioxidant activity of the bran, flour and whole grain of different wheat varieties
Auteur: Vaher, Merike
Matso, Kersti
Levandi, Tuuli
Helmja, Kati
Kaljurand, Mihkel
Verschenen in: Procedia chemistry
Paginering: Jaargang 2 (2010) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2010
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland