Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 55 van 69 gevonden artikelen
 
 
  Sensory Characteristics of Seasoning Powders from Overripe Tempeh, a Solid State Fermented Soybean
 
 
Titel: Sensory Characteristics of Seasoning Powders from Overripe Tempeh, a Solid State Fermented Soybean
Auteur: Gunawan-Puteri, Maria Dewi Puspitasari Tirtaningtyas
Hassanein, Tia Raissha
Prabawati, Elisabeth Kartika
Wijaya, Christofora Hanny
Mutukumira, Anthony N.
Verschenen in: Procedia chemistry
Paginering: Jaargang 14 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 55 van 69 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland