Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 56 van 75 gevonden artikelen
 
 
  Recent trends in microbial flavour Compounds: A review on Chemistry, synthesis mechanism and their application in food
 
 
Titel: Recent trends in microbial flavour Compounds: A review on Chemistry, synthesis mechanism and their application in food
Auteur: Kumar Verma, Deepak
Thyab Gddoa Al-Sahlany, Shayma
Kareem Niamah, Alaa
Thakur, Mamta
Shah, Nihir
Singh, Smita
Baranwal, Deepika
Patel, Ami R.
Lara Utama, Gemilang
Noe Aguilar, Cristobal
Verschenen in: Saudi journal of biological sciences
Paginering: Jaargang 29 () nr. 3 pagina's 1565-1576
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 56 van 75 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland