Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 27 van 82 gevonden artikelen
 
 
  Evaluating the effects of different processing methods on the nutritional composition of shrimp and the antioxidant activity of shrimp powder
 
 
Titel: Evaluating the effects of different processing methods on the nutritional composition of shrimp and the antioxidant activity of shrimp powder
Auteur: AlFaris, Nora A.
Alshammari, Ghedeir M.
AlTamimi, Jozaa Z.
AlMousa, Lujain A.
Alagal, Reham I.
AlKehayez, Nora M.
Aljabryn, Dalal H.
Alsayadi, Muneer M.
Yahya, Mohammed Abdo
Verschenen in: Saudi journal of biological sciences
Paginering: Jaargang 29 () nr. 1 pagina's 640-649
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 27 van 82 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland