Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 62 gevonden artikelen
 
 
  Development of functional foods using psyllium husk and wheat bran fractions: Phytic acid contents
 
 
Titel: Development of functional foods using psyllium husk and wheat bran fractions: Phytic acid contents
Auteur: Alkandari, Sharifa
Bhatti, Mohammad E.
Aldughpassi, Ahmed
Al-Hassawi, Fatima
Al-Foudari, Mohammad
Sidhu, Jiwan S.
Verschenen in: Saudi journal of biological sciences
Paginering: Jaargang 28 () nr. 6 pagina's 3602-3606
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 62 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland