Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
 
  The impact of sourdough fermentation of spelt (Triticum dicoccum) from Garfagnana on gut microbiota composition and in vitro activity
 
 
Titel: The impact of sourdough fermentation of spelt (Triticum dicoccum) from Garfagnana on gut microbiota composition and in vitro activity
Auteur: Pozzo, Luisa
Alcántara, Cristina
Selma-Royo, Marta
Garcia-Mantrana, Izaskun
Bramanti, Emilia
Longo, Vincenzo
Collado, Maria Carmen
Pucci, Laura
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2022
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland