Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 32 van 34 gevonden artikelen
 
 
  The effect of olive leaf supplementation on the constituents of blood and oxidative stability of red blood cells
 
 
Titel: The effect of olive leaf supplementation on the constituents of blood and oxidative stability of red blood cells
Auteur: Paiva-Martins, Fátima
Barbosa, Susana
Silva, Marco
Monteiro, Divanildo
Pinheiro, Victor
Mourão, José Luis
Fernandes, João
Rocha, Susana
Belo, Luís
Santos-Silva, Alice
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 9 (2014) nr. C pagina's 9 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 32 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland