Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 54 van 63 gevonden artikelen
 
 
  Slowing down of starch hydrolysis of glutinous rice and non-glutinous rice flours by black soybean extracts: Cooperation between cyanidin 3-O-glucoside and procyanidins
 
 
Titel: Slowing down of starch hydrolysis of glutinous rice and non-glutinous rice flours by black soybean extracts: Cooperation between cyanidin 3-O-glucoside and procyanidins
Auteur: Takahama, Umeo
Park, Ji-Woo
Ansai, Toshihiro
Hirota, Sachiko
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 86 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Authors
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 54 van 63 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland