Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effect of emulsification on the antioxidant capacity of beef myofibrillar protein-derived bioactive peptides during in vitro human digestion and on the hepatoprotective activity using HepG2 cells
 
 
Titel: Effect of emulsification on the antioxidant capacity of beef myofibrillar protein-derived bioactive peptides during in vitro human digestion and on the hepatoprotective activity using HepG2 cells
Auteur: Lee, Seung Yun
Lee, Da Young
Kang, Hea Jin
Kang, Ji Hyeop
Hur, Sun Jin
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland