Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Extrusion pregelatinization improves texture, viscoelasticity and in vitro starch digestibility of mango and amaranth flours
 
 
Titel: Extrusion pregelatinization improves texture, viscoelasticity and in vitro starch digestibility of mango and amaranth flours
Auteur: Garcia-Valle, Daniel E.
Agama-Acevedo, Edith
Nuñez-Santiago, Maria del Carmen
Alvarez-Ramirez, José
Bello-Pérez, Luis A.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 80 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland