Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Inulin enriched durum wheat spaghetti: Effect of polymerization degree on technological and nutritional characteristics
 
 
Titel: Inulin enriched durum wheat spaghetti: Effect of polymerization degree on technological and nutritional characteristics
Auteur: Garbetta, Antonella
D'Antuono, Isabella
Melilli, Maria Grazia
Sillitti, Carla
Linsalata, Vito
Scandurra, Salvatore
Cardinali, Angela
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland