Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 34 gevonden artikelen
 
 
  Fermentation of tomato juice improves in vitro bioaccessibility of lycopene
 
 
Titel: Fermentation of tomato juice improves in vitro bioaccessibility of lycopene
Auteur: Lu, Yuyan
Mu, Kaiyu
McClements, David Julian
Liang, Xiuping
Liu, Xuebo
Liu, Fuguo
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 71 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 34 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland