Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Chemical, physical and glycaemic characterisation of PulseONĀ®: A novel legume cell-powder ingredient for use in the design of functional foods
 
 
Titel: Chemical, physical and glycaemic characterisation of PulseONĀ®: A novel legume cell-powder ingredient for use in the design of functional foods
Auteur: Edwards, Cathrina H.
Ryden, Peter
Pinto, Ana M.
van der Schoot, Alice
Stocchi, Costanza
Perez-Moral, Natalia
Butterworth, Peter J.
Bajka, Balazs
Berry, Sarah E.
Hill, Sandra E.
Ellis, Peter R.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 68 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland