Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 19 van 42 gevonden artikelen
 
 
  Iberian dry-cured ham as a potential source of α-glucosidase-inhibitory peptides
 
 
Titel: Iberian dry-cured ham as a potential source of α-glucosidase-inhibitory peptides
Auteur: Mora, Leticia
González-Rogel, Diego
Heres, Alejandro
Toldrá, Fidel
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 67 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: The Author(s)
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 19 van 42 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland