Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Caprine milk fermentation enhances the antithrombotic properties of cheese polar lipids
 
 
Titel: Caprine milk fermentation enhances the antithrombotic properties of cheese polar lipids
Auteur: Lordan, Ronan
Walsh, Aaron
Crispie, Fiona
Finnegan, Laura
Demuru, Martina
Tsoupras, Alexandros
Cotter, Paul D.
Zabetakis, Ioannis
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 61 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland