Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 51 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Spray-dried Spirulina platensis as an effective ingredient to improve yogurt formulations: Testing different encapsulating solutions
 
 
Titel: Spray-dried Spirulina platensis as an effective ingredient to improve yogurt formulations: Testing different encapsulating solutions
Auteur: da Silva, Samara C.
Fernandes, Isabel P.
Barros, Lillian
Fernandes, Ângela
José Alves, Maria
Calhelha, Ricardo C.
Pereira, Carla
Barreira, João C.M.
Manrique, Yaidelin
Colla, E.
Ferreira, Isabel C.F.R.
Filomena Barreiro, M.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 60 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 51 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland