Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Effect of artichoke fermentation by probiotic strain Lactobacillus paracasei LMG P-22043 and of digestion process on polyphenols and antioxidant activity
 
 
Titel: Effect of artichoke fermentation by probiotic strain Lactobacillus paracasei LMG P-22043 and of digestion process on polyphenols and antioxidant activity
Auteur: Garbetta, Antonella
D'Antuono, Isabella
Sisto, Angelo
Minervini, Fiorenza
Cardinali, Angela
Lavermicocca, Paola
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 523-529
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland