Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 61 gevonden artikelen
 
 
  Chemical and nutritional properties of white bread leavened by lactic acid bacteria
 
 
Titel: Chemical and nutritional properties of white bread leavened by lactic acid bacteria
Auteur: Bottani, Michela
Brasca, Milena
Ferraretto, Anita
Cardone, Gaetano
Casiraghi, Maria Cristina
Lombardi, Giovanni
De Noni, Ivano
Cattaneo, Stefano
Silvetti, Tiziana
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 45 (2018) nr. C pagina's 330-338
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 61 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland