Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
 
  Effect of sucrose on the functional composition and antioxidant capacity of buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) sprouts
 
 
Titel: Effect of sucrose on the functional composition and antioxidant capacity of buckwheat (Fagopyrum esculentum M.) sprouts
Auteur: Jeong, Hyejin
Sung, Jeehye
Yang, Jinwoo
Kim, Younghwa
Jeong, Heon Sang
Lee, Junsoo
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 43 (2018) nr. C pagina's 70-76
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 29 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland