Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Modelling the effects of psyllium and water in gluten-free bread: An approach to improve the bread quality and glycemic response
 
 
Titel: Modelling the effects of psyllium and water in gluten-free bread: An approach to improve the bread quality and glycemic response
Auteur: Fratelli, Camilly
Muniz, Denise G.
Santos, Fernanda G.
Capriles, Vanessa D.
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 42 (2018) nr. C pagina's 339-345
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland