Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 47 gevonden artikelen
 
 
  Increasing espresso coffee brew antioxidant capacity using phenolic extract recovered from hazelnut skin waste
 
 
Titel: Increasing espresso coffee brew antioxidant capacity using phenolic extract recovered from hazelnut skin waste
Auteur: Contini, Marina
Baccelloni, Simone
Frangipane, Maria Teresa
Merendino, Nicolò
Massantini, Riccardo
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 4 (2012) nr. 1 pagina's 10 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 47 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland