Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 23 van 39 gevonden artikelen
 
 
  Lactic acid fermentation enriches the profile of biogenic compounds and enhances the functional features of common purslane (Portulaca oleracea L.)
 
 
Titel: Lactic acid fermentation enriches the profile of biogenic compounds and enhances the functional features of common purslane (Portulaca oleracea L.)
Auteur: Filannino, Pasquale
Di Cagno, Raffaella
Trani, Antonio
Cantatore, Vincenzo
Gambacorta, Giuseppe
Gobbetti, Marco
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 39 (2017) nr. C pagina's 11 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 23 van 39 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland