Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 45 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Rice bran improve probiotic viability in yoghurt and provide added antioxidative benefits
 
 
Titel: Rice bran improve probiotic viability in yoghurt and provide added antioxidative benefits
Auteur: Demirci, Talha
Aktaş, Kübra
Sözeri, Didem
Öztürk, Hale İnci
Akın, Nihat
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 36 () nr. C pagina's 396-403
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 45 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland