Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Development of gluten with immunomodulatory properties using mTG-active food grade supernatants from Streptomyces mobaraensis cultures
 
 
Titel: Development of gluten with immunomodulatory properties using mTG-active food grade supernatants from Streptomyces mobaraensis cultures
Auteur: Treppiccione, Lucia
Ottombrino, Antonio
Luongo, Diomira
Maurano, Francesco
Manteca, Ángel
Lombó, Felipe
Rossi, Mauro
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 34 (2017) nr. C pagina's 390-397
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland