Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 55 gevonden artikelen
 
 
  Chemical composition of garlic fermented in red grape vinegar and kombucha
 
 
Titel: Chemical composition of garlic fermented in red grape vinegar and kombucha
Auteur: Ebrahimi Pure, Ali
Ghods Mofidi, Seyyed Mofid
Keyghobadi, Freshteh
Ebrahimi Pure, Monir
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 34 (2017) nr. C pagina's 347-355
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 55 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland