Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 46 gevonden artikelen
 
 
  In vitro comparison of probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Harbin dry sausages and selected probiotics
 
 
Titel: In vitro comparison of probiotic properties of lactic acid bacteria isolated from Harbin dry sausages and selected probiotics
Auteur: Han, Qi
Kong, Baohua
Chen, Qian
Sun, Fangda
Zhang, Huan
Verschenen in: Journal of functional foods
Paginering: Jaargang 32 (2017) nr. C pagina's 391-400
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 46 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland